Intelligens funkciók

Intelligens funkciók

Garázskapu/Kapu

Garázskapu/Kapu

Elektromos kapui és garázskapui miatt nem kell külön távirányítót magánál tartania. A telefonjával, alkalmazásunkba belépve, egy gombbal könnyedén nyithatja/zárhatja őket. Valamint az általunk kínált komfort módokkal még kényelmesebbé teheti az elindulást és a hazaérkezést.

Komfort árnyékolás

Komfort árnyékolás

Rendszerünk alkalmas az összes elektromos árnyékolás vezérlésére, ennek köszönhetően nem kellenek külön távirányítók a működtetéshez. A komfortárnyékolás funkciónk egy magasabb szintű kényelmet biztosít azáltal, hogy árnyékolásait időzítheti, vagy a nap mozgásához igazíthatja, ezzel is csökkentve otthona energiafogyasztását és növelve a komfortérzetet.

Fűtés/Hűtés

Fűtés/Hűtés

Okos eszközéről alkalmazásunkon keresztül bármilyen hőmérsékletet beállíthat, akár szobánként is. A funkció lehetőséget biztosít arra, hogy csak az a helyiség legyen fűtve vagy hűtve, amelyre éppen szükség van. Az ennek megfelelően kialakított fűtési és hűtési rendszer, nem csak a komfort érzetet növeli, hanem az energia takarékossághoz is nagymértékben hozzájárul.

Eco-dugalj

Eco-dugalj

Csökkentse otthona energia-felhasználását azzal, hogy dugaljait lekapcsolja éjszakára. Minden készülék, még standby módban is energiát fogyaszt, ennek mérséklésére hoztuk létre ezt a funkciót. Eco-móddal kombinálva elég egyszer megfelelően beállítania az időzítőket és úgy takarít meg energiát, hogy a kisujját sem kell mozdítania.

Vezérelt lámpa

Vezérelt lámpa

Tegye otthonát igazán komfortossá a vezérelt lámpák segítségével, bármikor bárhonnan fel/lekapcsolhatja őket. Ha fáradtan már az ágyban fekve veszi észre, hogy valamelyik lámpa felkapcsolva maradt, könnyedén lekapcsolhatja alkalmazásunk segítségével anélkül, hogy fel kellene kelnie.

Időjárás állomás

Időjárás állomás

Ez a funkció a hagyományos időjárás állomásokkal szemben, közvetlenül az internetről kéri le az adatokat, amelyek nem csak az éppen aktuális meteorológiai viszonyokat, hanem 5 napos előrejelzést is tartalmaznak. Emiatt mindig naprakész lehet az időjárással kapcsolatban, csak rá kell pillantania applikációnkban a megfelelő oldalra.

Vezérelt fő vízszelep

Vezérelt fő vízszelep

Ezzel a funkcióval a közmű-vízhálózatról bejövő fő szelepet tudja elzárni. Az alkalmazásból könnyedén elzárhatja, de egy esetleges csőtörés esetén automatikusan is működésbe léphet a szelep, így megvédve ingatlanát a víz okozta károktól.

Távoli elérés

Távoli elérés

Okos készüléke segítségével interneten keresztül távolról is elérheti és vezérelheti otthonát. Ennek köszönhetően bármikor tájékozódhat háza állapotáról, akár más országokból is. Esetleges riasztásokról alkalmazásunkba belépve azonnali tájékoztatást kaphat.

Riasztórendszer

Riasztórendszer

Manapság a riasztórendszer elengedhetetlen kelléke egy ingatlannak. Ezt a funkciót azért hoztuk létre, hogy ön könnyedén nyomon tudja követni a riasztója állapotát és egy érintéssel élesíteni tudja akár távolról is. Rendszerünk a riasztásokat automatikusan naplózza is.

Kamerarendszer

Kamerarendszer

Amennyiben távollét esetén szeretné szemügyre venni ingatlana állapotát, akkor válassza ezt a funkciót és már nézheti is az élő képet. Riasztás esetén a kamerák felvételei tárolhatók is. A felvételekről biztonsági mentés is készíthető, melyet e-mailben meg is kaphat.

Standby-mód

Standby-mód

Használja ezt a funkciót, ha hosszabb időre elhagyja otthonát. Egy érintéssel aktiválja, és az algoritmus élesíti a riasztó rendszert, elzárja a fő vízszelepet, visszaszabályozza a fűtést/hűtést. Nem mellesleg aktiválja az Eco-módot és a jelenlét-szimulációt. Hazaérkezéskor, ha kikapcsolja ezt a módot, úgy léphet be otthonába, ahogy elhagyta azt. Ehhez a módhoz igény esetén további funkciók hozzárendelhetők.

Eco-mód

Eco-mód

Csökkentse otthona energia-felhasználását ennek a módnak a segítségével. A funkció tartalmazza az Eco-dugaljai és a vezérelt lámpái időzítését, így nem szükséges egyesével kikapcsolgatnia őket. Távollét esetén rendszerünk képes okos otthona fűtését/hűtését is visszaszabályozni, ezáltal nem fog feleslegesen energiát pazarolni.

Jelenlét-szimuláció

Jelenlét-szimuláció

Távollét esetén az ingatlana úgy viselkedik, mintha Ön továbbra is otthon tartózkodna, ezáltal az illetéktelen betolakodók elkerülik otthonát. A funkció előre programozott algoritmusok véletlenszerű kiválasztása alapján vezérli a lámpákat és az árnyékolókat.

Gépkocsibejáró fűtés

Gépkocsibejáró fűtés

Nem kell többé havat lapátolnia a kocsibejáróról, illetve a jégpáncél okozta negatívumokat is elfelejtheti ennek a funkciónak köszönhetően. Ha úgy dönt, egy gombbal bekapcsolhatja a bejáró fűtését, de ha nem szeretne foglalkozni vele, hagyja, hogy vezérlésünk automatikusan aktiválja az időjárás függvényében.

Házikedvenc ellátás

Házikedvenc ellátás

Ennek a funkciónak a segítségével nem kell attól tartania, hogy kedvence valamiből is hiányt szenved, amíg Ön nincs otthon. A rendszer szabadon testreszabható, legyen szó hosszabb távollétről, vagy akár csak pár óráról, kedvence étel- és vízellátása megoldott.

Dimmelhető lámpa

Dimmelhető lámpa

Ez a funkció felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt hasznos. Használhatja hangulatvilágításnak egy romantikus estén, vagy baráti beszélgetések alkalmával, de a gyerekszobában éjjeli fény biztosítására is tökéletes.

Szellőztető rendszer

Szellőztető rendszer

Élvezze a friss levegő nyújtotta élményt otthonában. Hagyja, hogy rendszerünk észrevétlenül tegye a dolgát és spóroljon Önnek a számlákon. Szellőztető rendszer használatával elkerülhetővé válik a páralecsapódás és a penész.

Öntözőrendszer

Öntözőrendszer

Időzítse az öntözést kedve szerint akár zónánként is. Esőszenzorral kombinálva eső idején a rendszer automatikusan inaktiválja magát, így a legtakarékosabb megoldást nyújtja Önnek.

Vezérelt esővízgyűjtő

Vezérelt esővízgyűjtő

Vezérlésünk figyelemmel kíséri az esővízgyűjtő rendszerben található víz mennyiségét. Kevés víz esetén megvédi szivattyúját a szárazon futástól, túl sok víz esetén pedig gondoskodik a túlcsordulás megelőzéséről. Öntözőrendszerrel kombinálva vizet spórolva frissítheti fel növényeit.

Medence vezérlés

Medence vezérlés

Ezzel a funkcióval megkönnyítheti a medence használattal járó alapvető feladatokat. Könnyen beállíthatja a medencéje hőmérsékletét, időzítheti a keringetést. A fedés automatizálásának köszönhetően időjáráshoz igazodva akár fűtési energiát is spórolhat.

Szauna vezérlés

Szauna vezérlés

Indítsa el a szauna fűtését könnyedén egy gombbal applikációnkból. A hangulatfényről is egyszerűen gondoskodhat, ami már csak hab a tortán a pihentető relaxáció érdekében.

Lockdown-mód

Lockdown-mód

Riasztás esetén automata rendszerünk képes teljes lezárást kezdeményezni, ezáltal az összes árnyékolót lehúzza és elvakítja az illetéktelen behatolókat. Ezzel a funkcióval egy új szintre emelkedik a biztonság fogalma.

Fényfestés

Fényfestés

Tegye házát egyedivé fényfestéssel. Időzítse és színezze hangulata szerint, vagy csak kapcsolja be és élvezze a fantasztikus látványt. Akár kertje speciális égköve is lehet ez a funkció.

Teljesítménymérés

Teljesítménymérés

Kövesse nyomon az ingatlan által elfogyasztott energiát. Például napelemes rendszer esetén a visszatáplálás mértéke is látható, ezáltal a rendszer tudja jelezni az energiamérlegét.

Modern webdesign

Modern webdesign

Alkalmazásunk folyamatos fejlesztés alatt áll, ezért mindig a legmodernebb megjelenést tudjuk önnek biztosítani. Az innovatív felület lehetővé teszi az összes funkció könnyű kezelését. A kedvencek menüvel még kényelmesebbé teheti mindennapjait.

Egyedi igények

Egyedi igények

Amennyiben nem találta meg a felsoroltak között az Ön által keresett funkciót, tüntesse fel az ajánlat kérésekor az egyedi igények mezőben. Az ajánlatkérést követően, kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot és a részletek egyeztetése után, elképzelését megvalósítjuk.


Az ajánlatkérés csak tájékoztató jellegű, önmagában nem jár fizetési kötelezettséggel.

Felvesszük Önnel a kapcsolatot és részletes felmérés után kapja meg hivatalos árajánlatunkat, így bátran töltse ki űrlapunkat!

Felhívjuk figyelmét, hogy a ShadowProg Kft az eszközök vezérlését kínálja, vezérlőszekrénnyel illetve programozással.

A vezérelendő eszközök(árnyékolók, motorok, stb.) kiválasztásában és beszerzésében segítünk.

Okos otthonnal kapcsolatos igény esetén, keressen minket bizalommal!

Weboldalunk a forgalom mérésére és a felhasználói élmény fokozására cookie-kat (sütiket) használ.