Okos otthonok, Intelligens épületek

"ShadowHome"

Smart Home

Okos  Otthonok  Kivitelezése

Cégünk okos otthon rendszereket fejleszt, amelyek a lehető legmodernebb módon elégítik ki megrendelőinket. Fontosnak tartjuk, hogy vevőinknek a legújabb eszközök és szoftverek biztosította megoldásokat nyújtsuk. Évtizedes programozói tapasztalattal rendelkező kollégáinknak köszönhetően, rendszereink a lehető legtöbb feladatot átölelik, ami egy intelligens ház esetén szóba jöhet.


Központi vezérlőegységünk csatlakozik az ön wifi-s routerébe, ezáltal tudja otthonát vezeték nélkül vezérelni. A rendszer többi egysége vezetéken keresztül kommunikál, ezzel biztosítva a zavartalan működést. Applikációnknak köszönhetően Ön egy egyedi és modern felületen keresztül tudja irányítani otthonát és figyelemmel kísérheti a házban zajló folyamatokat. Családi házak mellett, rendszerünk társasházakba és hotelekbe is költséghatékonyan telepíthető.


Csomagjaink közül választva - alaptól a prémium kategóriáig - az Ön igényeinek megfelelő vezérlést tudjuk összeállítani. Komfort csomagtól felfelé, Ön képes akár jelenlét-szimulációt is indítani, amely segít otthonától távoltartani a betörőket. Ebben a csomagban szintén elérhető már az Eco-mód is, amely az energiatakarékosságban játszik nagy szerepet. Prémium csomagunk a lockdown funkció segíségével egy magasabb szintet képvisel a védelem területén. Riasztás esetén akár teljesen lezárhatja ingatlanát és elvakíthatja a betolakodókat. Amennyiben csomagjaink között nem talált megfelelőt, válassza egyedi csomagajánlatunkat, ha van olyan funkció, amit egyik csomagban sem talál, forduljon hozzánk bizalommal.

Okos otthonnal kapcsolatos igény esetén, keressen minket bizalommal!

Weboldalunk a forgalom mérésére és a felhasználói élmény fokozására cookie-kat (sütiket) használ.